Rock ’n Roll Beach Day 7-Mei-2016

Rock and roll beach day (club rit) 07-05-2016

Het tweede clubritje zou ons brengen naar eind bestemming Wijk aan Zee, daar werd er een rock en roll dag gehouden, met live muziek een kermis en een kleine markt. De vooruitzichten waren goed, en het weer kon ook niet beter, stralende lucht met de daarbij horende temperaturen gaven al snel een heerlijk gevoel.

IMG_0993We hadden afgesproken dat we om 09:30 op ons clubhuis zouden verzamelen, en na een bakkie koffie omstreeks 10:30 zouden afrijden naar Wijk aan Zee onder leiding van onze Roadcaptain Arnold. De route naar wijk aan zee is door Arnold uitgestippeld, dus dat staat gerand voor plekjes waar je normaal niet langs komt, en dan spreek ik voor mijzelf, zo ook nu weer. De route was ongeveer 115 km lang.

IMG_0991Onze stop was bij een lunchroom al weet ik niet meer waar dat was(hihi) maar het hete Bianca,s. Daaraangekomen, hadden ze het druk, dus heeft Elly maar zelf de bestellingen opgenomen. Dat het druk was, was ook duidelijk te merken aan de broodjes kroket aldus Dave, deze waren niet van de juiste kwaliteit en zeker niet warm. Na even gezeten te hebben zijn we verder gegaan met de route richting eind bestemming. Na meer tulpen te gezien te hebben dan met de Tulpenrit zelf, kwamen we aan bij Wijk aan Zee.

Voor mijzelf IMG_0994was dit de eerste keer dat ik hier was geweest, maar man man man wat een mooie motoren heb ik daar toch gezien. Ook kon je je ogen ophalen met alle mooie oude auto’s welke daar stonden. Motoren een plekkie gegeven op het gras veld, en daarna maar een rondje lopen over het terrein, welke groots opgezet was, met markt, muziek podium, kermis en drink en eet tentjes. Diverse motor clubs waren vertegenwoordigd, was dus veel handjes schudden en kletsen. Na wat rond gehangen te hebben, kon een ieder op zijn eigen houtje zijn dag invullen en weer teruggaan als je dat wilde.

De terug weg hebben een aantal terug samen gereden, alleen nu over de grotere wegen. Met een klein groepje hebben we nog een drankje nagedaan in ons clubhuis en een beetje nabesproken. Was weer een fijne rit zo met zijn alle. Thx voor alle wie mee waren.

no images were found