Officiële supportpatch uitreiking van MVC Crossroads aan Davy

Davy

Evelien en Davy

Dinsdag 26 april kwam ik een berichtje tegen van Hans van Hees op facebook over zijn zoon Davy, die een nieuw motorvest had gekocht waar nog de nodige patches op moesten. Aangezien wij veel voor goede doelen doen, vond ik dat wij wel iets konden betekenen voor Davy.

Snel in de groep gegooid of de rest het hiermee eens was en vervolgens een berichtje op facebook geplaatst dat wij als Crossroads zouden zorgen voor een support patch voor op zijn ( nog lege) vest! Afgelopen zondag 1 mei wilde wij al een rondje touren zonder bestemming, maar dat werd snel verandert in bestemming Davy! Met een touristische route zijn we met een aantal van de club naar Purmerend gereden.

Daar aangekomen zag je aan Davy al dat hij al genoot van de ronkende motoren die bij zijn huis stopte. Zijn ogen glommen wat af en zijn smile zei genoeg. Maar wij kwamen natuurlijk niet zomaar op visite! Wij kwamen de support patch brengen en dat vond ie helemaal geweldig! De patch krijgt een mooi plekje op zijn vest, weer 1 erbij voor zijn verzameling! Voor die glimmende ogen en trotse blik hebben we gereden. Mooi om te zien. Ook kleine doelen doen wat groots! En daar zijn wij trots op!